Limburg Wine
Proeverijen

Proeverijen

Proeverij Limburgse wijn

Proeven wat Limburg aan wijn te bieden heeft? Ben je met een groep op vakantie in het heuvelland en wil je zo’n proeverij ervaren of wil je iemand verassen bij een vrijgezellenfeest. Een echte proeverij bevat 3 verschillende Limburgse wijnen en het is mogelijk om ook een borrelplank erbij te nemen.

Tijdens de proeverij word je meegenomen in de Limburgse wijnwereld en leer je meer over de wijnen die hier worden verbouwd.

Het was een geweldige ervaring! – Annemarie Ribbink

Kosten en mogelijkheden

Een proeverij van 3 Limburgse wijnen kost €17,50 per persoon. Wil je een mooie borrelplank erbij, dan is dit per persoon €7,50 extra

Minimaal 10 personen, dus ben je met 8 personen en je wilt een proeverij, dan wordt er een ondergrens gevraagd van 10 personen. Dit geldt alleen voor de basisproeverij. Alle extra’s, zoals een extra fles wijn of borrelplank worden per persoon berekend.

Op maat of andere thema voor proeverij

Andere thema’s als Limburgse wijn zijn ook mogelijk, vraag naar de mogelijkheden. Bij thema’s kun je denken aan landen, soort druiven, bubbels of een bepaald evenement.

Wil je een proeverij op maat, dan stuur een mail naar info@limburgwine.nl voor een aanvraag.

Vrijgezellenproeverij of thema?

Organiseer je een vrijgezellenfeest in het heuvelland, dan kunnen wij een leuke proeverij verzorgen. Dit hoeft niet perse Limburgse wijn zijn. Stel je wilt bijvoorbeeld liever Italiaanse, Franse of Kroatische wijnen, dan is dat ook prima te doen.

Bedrijven

Ook voor bedrijven kunnen we mooie proeverijen samen stellen, maar ook een geheel programma, zoals een wijnwandeling met afsluitende proeverij, of een mountainbike tocht. Neem contact op voor de mogelijkheden.

*

Reiskosten zijn niet meegenomen in bovenstaande, maar daar moet men WEL rekening meehouden. Dit zal ook berekend worden.