Limburg Wine
Mountainbike Tours

Mountainbike Tours

Mountainbike Wine Tour

Limburg ontdekken is geweldig op de mountainbike, dus kom met me mee en ontdek de wijngaarden in het Limburgse heuvelland. We zullen mooie paden en typische holle wegen passeren met ook prachtige uitzichten. Uiteindelijk komen we ook langs meerdere prachtige wijngaarden, waar we halt houden om meer te weten te komen over deze wijngaarden. Na afloop van deze Mountainbike Tour zul je meer weten over de Limburgse wijnbouw. Een Limburg Mountainbike Ride arrangement boek je als groep.

Arrangementen:

  • Beleving Tour – Afstand rond de 25km. Duur inclusief proeverij: 4uur. kosten per persoon €50, Groep tussen 10-20 personen. 2 Limburgse wijnen om te proeven.
  • Intensieve Tour – Afstand rond de 40kmkm. Duur inclusief proeverij: 6uur. kosten per persoon €65, Groep tussen 10-20 personen. 3 Limburgse wijnen om te proeven.
  • Mountainbike Tour op maat – Wil je een Mountainbike tocht aangepast aan jullie groep, dan neem contact op voor de mogelijkheden.
  • Meer proeven? – Wil je liever 3 of 4 wijnen proeven. Dat kan, dan is het per persoon €5 meerprijs.
  • Borrelplank? – We kunnen het helemaal geweldig maken, dan komt er een mooie plank met lokale producten erbij. Meerprijs per persoon: €10

Boeken van een Limburg Mountainbike Tour doe je door te mailen naar info@limburgwine.nl

Wat krijg je?

Allereerst natuurlijk een geweldige beleving in de Limburgse natuur. Je gaat met een mountainbike met mij op pad om samen mooie Limburgse wijngaarden te ontdekken. Onderweg leid ik jullie als wijngids langs meerdere wijngaarden in Limburg en zal ik van alles met jullie delen over de Limburgse wijnwereld. Feiten over wijngaarden die we passeren, historie van de wijnbouw en bedreigingen die we tegenkomen in de wijnbouw. Afsluiten met minstens 2 Limburgse wijnen.

Mountainbiken langs de Zuid-Limburgse wijngaarden onder begeleiding van een bevlogen gids en eindigen met een wijnproeverij van de beste Limburgse streek wijnen. Wat een concept! Genoten van een prachtige herfstdag. – Wilbert van den Eijnde