Limburg Wine
Wine Hike

Wine Hike

Wijn wandeling

Liever iets rustiger, maar toch actief, dan is een wijn wandeling de ideale manier om de Limburgse wijngaarden te ontdekken. Aangezien niet iedereen even lang kan wandelen zijn er 3 soorten arrangementen te kiezen. Het concept blijft bij ieder arrangement hetzelfde. Ik neem je mee langs enkele wijngaarden en vertel je meer over de Limburgse wijnbouw en wijnen. Na de wandeling proeven we ook enkele Limburgse wijnen. Er is ook de mogelijkheid om een borrelplank erbij te boeken met lokale producten.

Wat krijg je als je een arrangement boekt?

Allereerst natuurlijk een geweldige beleving in de Limburgse natuur. Je gaat wandelend met mij op pad om samen mooie Limburgse wijngaarden te ontdekken. Wellicht heb je weleens van ze gehoord, maar het verhaal van de Limburgse wijn is wel mooi om te ervaren en natuurlijk helemaal mooi dat je de kans krijgt om ervan te proeven. Tijdens de wandeling komen veel verhalen over de Limburgse wijnwereld voorbij, maar ook historie en het wijn maken zal worden benoemd.

Arrangementen:

  • Beleving Tour – Afstand maximaal 5-6km. Duur inclusief proeverij: 3uur. kosten per persoon €35, minimale groepsgrootte 10 personen. 2 Limburgse wijnen om te proeven.
  • Actieve Tour – Afstand tussen 8-10km. Duur inclusief proeverij: 4uur. kosten per persoon €40, minimale groepsgrootte 10 personen. 2 Limburgse wijnen om te proeven.
  • Tour op maat – Wil je een wijn wandeling op maat, dan neem contact op voor de mogelijkheden
  • Meer proeven? – Wil je liever 3 of 4 wijnen proeven. Dat kan, dan is het per persoon €5 meerprijs.
  • Borrelplank? – We kunnen het helemaal geweldig maken, dan komt er een mooie plank met lokale producten erbij. Meerprijs per persoon: €10

Boeken van een wijn wandeling doe je door te mailen naar info@limburgwine.nl