Limburg Wine
Limburg Wine Trail boeken

Limburg Wine Trail boeken

Boeken en kosten

Een Limburg Wine Trail boek je als groep. de minimale grootte van de groep dient 10 personen te zijn. Wil je met 8 personen boeken, dan boek je voor 10 personen. Een groep kan bij een winetrail maximaal 20-25 personen groot zijn, zodat het verhaal over de Limburgse wijn nog fijn kan worden overgebracht.

Wat krijg je?

Allereerst natuurlijk een geweldige beleving in de Limburgse natuur. Je gaat sportief op pad om samen met mij mooie Limburgse wijngaarden te ontdekken. Wellicht heb je weleens van ze gehoord, maar het verhaal van de Limburgse wijn is wel mooi om te ervaren en natuurlijk helemaal mooi dat je de kans krijgt om ervan te proeven. Als je een wine trail boekt met Mountainbike of hardlopend, dan krijg je na afloop ook 2 Limburgse wijnen te proeven. De kosten voor deze winetrail zijn €35.

Indien je meer wilt proeven, dan kan dit ook, waarbij er per geproefde wijn extra €5 per persoon bij komt. Wil je een borrelplank erbij, dan is dit ook aan te vragen.

Onderweg leid ik jullie langs meerdere wijngaarden in Limburg en de route ligt voor trailrunning tussen de 10-15km en bij mountainbiken rond de 30km. Dit ligt ook aan het wijngebied waar we zullen gaan lopen/fietsen.

Dankjewel Patrick. Wat ben je een geweldige gastheer. Je hebt ons erg enthousiast gemaakt over Limburgse wijnen, het prachtige landschap en het fietsen. Een echte aanrader. – Bart Velthuizen

Totaalpakket

Borrelplank bij de proeverij

Wil je het helemaal bourgondisch aanpakken, dan moet de borrelplank erbij komen. Extra kosten voor een borrelplank per persoon is €15

Totaalpakket

Ga je voor het totaalpakket en blend je alle bovenstaande ingrediënten, dan krijg je een top Limburg Wine Trail met onderweg 1 wijn om te proeven, afsluiten met een proeverij van 3 Limburgse wijnen en een borrelplank met lokale producten. Dit pakket kost per persoon €60

Hoe boek je?

Neem contact op met via info@limburgwine.nl en we gaan samen kijken of we samen een mooie dag in het Limburgse land kunnen gaan beleven. Voor de inschrijving zal een aanbetaling worden gevraagd, na betaling is inschrijving definitief.