Limburg Wine
Limburg Wine Trail boeken

Limburg Wine Trail boeken

Boeken en kosten

Een Limburg Wine Trail boek je als groep. de minimale grootte van de groep dient 10 personen te zijn. Wil je met 8 personen boeken, dan boek je voor 10 personen. Een groep kan bij een winetrail maximaal 20-25 personen groot zijn, zodat het verhaal over de Limburgse wijn nog fijn kan worden overgebracht.

Wat krijgt je?

Allereerst natuurlijk een geweldige beleving in de Limburgse natuur. Je gaat sportief op pad om samen met mij mooie Limburgse wijngaarden te ontdekken. Wellicht heb je weleens van ze gehoord, maar het verhaal van de Limburgse wijn is wel mooi om te ervaren en natuurlijk helemaal mooi dat je de kans krijgt om ervan te proeven.

Wijn proeven

Als je een wine trail boekt met Mountainbike of hardlopend, dan boek je de route met onderweg 1 proefunit. Een proefglas met wijn. De kosten voor deze winetrail zijn €27,50.

Onderweg leid ik jullie langs meerdere wijngaarden in Limburg en de route ligt voor trailrunning tussen de 10-15km en bij mountainbiken rond de 40km. Dit ligt ook aan het wijngebied waar we zullen gaan lopen/fietsen.

Wil je meer?

Dat kan!

Wil je meer wijn proeven, dan komt er een meerprijs per persoon bij van €5 per wijn die geschonken wordt. Je kunt ervoor kiezen om na afloop een echte proeverij te doen van pakweg 3 wijnen, dan wordt de prijs per persoon €42,50

Borrelplank bij de proeverij

Wil je het helemaal bourgondisch aanpakken, dan moet de borrelplank erbij komen. Extra kosten voor een borrelplank per persoon is €5

Hoe boek je?

Neem contact op met via info@limburgwine.nl en we gaan samen kijken of we samen een mooie dag in het Limburgse land kunnen gaan beleven. Voor de inschrijving zal een aanbetaling worden gevraagd, na betaling is inschrijving definitief.