Limburg Wine
Gulpener Brouwlokaal Wintertrail

Gulpener Brouwlokaal Wintertrail

Editie 2

Eind 2019 organiseerde ik voor het eerst de Gulpener Wintertrail. Vanaf het Gulpener Brouwlokaal gingen de traillopers op pad voor een geweldige route door het Gerendal. Tijdens de briefing regende het en het zou nooit stoppen die dag met regenen, maar wat een geweldige sfeer op de paden en al helemaal nadien in het proeflokaal. Hier wachtte de lopers een gezellige nazit met een heerlijke burger en 2 proefglazen Gulpener bier naar keuze van de tap.

Na enkele jaren van onzekerheden, gaan we dit jaar voor een 2e editie. Deze zal plaatsvinden op zaterdag 17 december. Deze editie is gelimiteerd aan 150 deelnemers.

GPX, semi-Nighttrail, dus hoofdlampje op

Het is december en we starten in de middag, om 15:00, wat betekent dat de achterhoede lopers een lampje nodig zullen hebben om de finish veilig te bereiken. De route is pittig met de nodige hoogtemeters. Je loopt op basis van een gpx bestand, dat je een week voordien wordt toegestuurd via email. De afstand ligt rond de 25km met 700 hoogtemeters.

Informatie en inschrijven

INSCHRIJVEN

Je wordt verwacht tussen 14:00 en 14:45 voor het aanmelden. We lopen zonder startnummers. Briefing zal plaatsvinden om 14:50. We lopen geneutraliseerd richting het 1e trailpad, waarna iedereen los mag! Iedere deelnemer is verplicht een hoofdlampje mee te nemen onderweg en ook een mobiele telefoon om te bellen met de organisatie in het geval van problemen onderweg.

Ondanks dat je zelfvoorzienend moet zijn, dus eigen drinken mee en voeding, zal er halverwege een verzorgingspost zijn. Tevens een goed moment om te zien of je de route goed hebt gevolgd.

De kosten voor aanmelding zijn €30 per persoon (exclusief servicekosten inschrijfmodule), waarvoor je een geweldige ervaring op de paden krijgt. Zelfs een deel nighttrail, maar ook als beloning een heerlijk gerecht (Brouwlokaal Burger of vegetarisch) en 2 proefglazen Gulpener bier van de tap.