Limburg Wine Trailrun 8 oktober
Limburg Wine Trailrun 8 oktober

Limburg Wine Trailrun 8 oktober

Limburg Wine Trailrun – Meerssen

Op zondag 8 oktober gaan we vanaf de wijngaard van Raar Saint Remi een mooie ronde van 12-13km lopen, waarbij we enkele wijngaarden zullen passeren, maar ook het prachtige kasteel van St-Gerlach. Via de Wijngaardsberg lopen we terug, waar we bij de gastvrije Arno en Josje Claessens een wijnproeverij zullen meemaken van hun wijnen. Mis deze geweldige kans niet en loop mee.

Deelname per persoon kost €45. Hiervoor krijg je een prachtig begeleide route langs wijngaarden en uitleg over de Limburgse wijnbouw. Na de trailrun volgt een mooie proeverij van enkele wijnen van Raar Saint Remi. Het gehele programma zal enkele uren in beslag nemen.

Aanmelden doe je door een mail te sturen naar info@limburgwine.nl

Maximum aantal deelnemers: 20
We lopen als groep, dus geen competitie element.
Doelgroep: liefhebbers van hardlopen, mooie natuur en goede wijn.
Winetrail gaat door bij minimum van 8 deelnemers.