Valtellina Wine Trail verslag 2021
Valtellina Wine Trail verslag 2021

Valtellina Wine Trail verslag 2021

Verslag van reis naar Valtellina Wine Trail 2021

Nanda Harings was in november 2021 een van de deelnemers aan de georganiseerde reis naar Valtellina Wine Trail in 2021. Ze heeft haar ervaringen opgeschreven en gedeeld met ons. Lees het verslag en laat je overtuigen om ook mee te gaan met de Valtellina Wine Trail reis 2023

Wil je na dit verslag toch nog overtuigd worden, dan kun je op zondag 7 mei mee op een Limburg Wine Trail Tour vanaf wijngaard St Martinus in Vijlen. Deze Wine Tour is speciaal voor diegene die met vragen zitten over de reis. Deze dag krijg je daar alle ruimte voor om te vragen.

Lees ook naar het speciale aanbod voor diegene die dan meegaan naar Valtellina: Limburg Wine Trail Tour – Reis Special