Limburg Wine Trail – Reis special 7 mei
Limburg Wine Trail – Reis special 7 mei

Limburg Wine Trail – Reis special 7 mei

Wine Trailrun in zuid-Limburg

In 2023 zal Limburg Wine 2 mooie sportieve wijnreizen organiseren naar 2 prachtige evenementen, Trail del Moscato in Piemonte en Valtellina Wine Trail in Lombardia. Je kunt je nog steeds aanmelden voor deze georganiseerde reizen en direct ook een mooi loopdoel stellen voor het najaar, maar wellicht ben je nog niet zeker en zit je nog met vragen? Welnu, daarvoor organiseer ik op zondag 7 mei vanaf wijndomein St Martinus in Vijlen een mooie Limburg Winetrail Tour, waarbij deze vragen gesteld kunnen worden.

Programma en speciaal aanbod

We zullen op zondag 7 mei om 9u30 verzamelen in Vijlen en zullen om 10u gezamenlijk op pad gaan voor een mooie trailrun van 20km door het Limburgse heuvelland. Onderweg passeren we 4 wijngaarden, waar we halt houden voor meer informatie over deze wijngaarden, maar ik zal meer informatie over de Limburgse wijnbouw met jullie delen en bij terugkomst in Vijlen zullen we ook daadwerkelijk Limburgse wijnen (en lokale hapjes) kunnen gaan proeven. Dit zullen we midden in de wijngaarden van St Martinus doen. Bij slecht weer duiken we de wijnkelders van St Martinus in. Ultieme wijnbeleving gegarandeerd en dat na een prachtige uitdagende trailrun door het heuvelland. Dit wil je toch niet missen?

Aanbod deelnemers Valtellina reis

Voor iedereen die aanwezig is op 7 mei en besluit om in te schrijven voor de Valtellina Winetrail wijnreis krijgt een korting op de reissom van €25 en daarnaast ook nog een fles wijn van Limburg Wine cadeau.

De kosten voor deze unieke Limburg Wine Trailtour zijn €55

Het totale programma zal zeker 5uur duren en inbegrepen zijn 4 proefunits Limburgse wijn en borrelplank met Limburgse producten. Aanmelden doe je door een mail te sturen naar info@limburgwine.nl