Limburg Wine Mountainbike Tour 24 juni
Limburg Wine Mountainbike Tour 24 juni

Limburg Wine Mountainbike Tour 24 juni

Mountainbike langs Limburgse wijngaarden

Op zaterdag 24 juni ga ik op pad met de mountainbike langs meerdere Limburgse wijngaarden. Een route van pakweg 45km met de nodige hoogtemeters, maar vooral prachtige uitzichten en wijngaarden! Als wijnspecialist en lokale gids neem ik je graag mee op wijnbeleving. Een unieke tour, waar er ruimte is voor 10 deelnemers, zodat het niet te druk is op de paden, maar ook leuker om het verhaal over de Limburgse wijn over te brengen op een kleinere groep.

LET OP: Het betreft geen wedstrijd, maar een groepsevent, dus we wachten uiteindelijk op elkaar. Je dient wel zelf te zorgen voor een mountainbike en enige fietservaring te hebben. Indien je zelf geen mountainbike hebt, maar wel graag meewilt, dan kun je deze huren bij het Shimano Experience Centre in Valkenburg.

Wijndomein St Martinus Vijlen

De start-en finishlocatie is wijndomein St Martinus in Rott (Vijlen). Een iconisch wijndomein in Limburg van Stan Beurskens met een prachtige ontvangsruimte. Bij goed weer zullen we onze mountainbikes ten ruste leggen in de wijngaard en zullen we ultiem afronden met 3 Limburgse wijnen om te proeven en een flinke borrelplank met lokale hapjes, beter ga je het niet krijgen.

Aanmelden en kosten

Wil je 1 van de 10 deelnemers zijn, dan zorg dat je snel erbij bent. De prijs voor deelname is €75 per persoon, maar dan krijg je ook een topdag in retour. Aanmelden doe je door een mail te sturen naar info@limburgwine.nl

Inbegrepen in de prijs:

  • Volledige begeleide mountainbike tour door wijnspecialist
  • Verhaal over Limburgse wijnwereld (historie-ondergrond-klimaat en meer)
  • Wijnproeverij Limburgse wijnen
  • Borrelplank met Limburgse producten
  • Flesje Limburgse wijn (Domein Stokhem Pinot Noir 0,375ml).

Waar dien je zelf aan te denken?

Indien je geen mountainbike hebt, denk aan een helm als je deze gaat huren. Vergeet ook geen extra binnenbandjes, want een lekker band is snel gereden. Neem droge kleren mee voor na het fietsen, zodat je het niet afkoelt na afloop. We hopen vanzelfsprekend op een mooie zonnige dag!

Wat kun je verwachten: