Sittard nieuwe wijnroute
Sittard nieuwe wijnroute

Sittard nieuwe wijnroute

Route des vins

Afgelopen week werd de nieuwe route des vins gepresenteerd. In Limburg zijn sinds een aantal jaren meerdere wijn-wandelroutes gecreëerd door Visit zuid-Limburg. Mooie wijnwandelingen langs wijngaarden die voor de meesten nog niet bekend zijn en vooral een nieuw uithangbord voor het Limburgse tourisme: wijn.

Sinds afgelopen week heeft de gemeente Sittard-Geleen er ook een. Hieraan heb ik een groot aandeel gehad, waarbij vooral de route, samen met Sven Kools van Visit zuid-Limburg, is samengesteld. Hierdoor zal het tourisme rondom Sittard-Geleen zeker een boost krijgen en zullen lokale ondernemers zeker hun graantje gaan meepikken, zoals het hoort natuurlijk.

Bekijk hier alle routes op Visit zuid-Limburg, waaronder die van Sittard.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.