2e editie Gulpener Brouwlokaal Wintertrail
2e editie Gulpener Brouwlokaal Wintertrail

2e editie Gulpener Brouwlokaal Wintertrail

Semi Nighttrail

17 december om 15:00 gaan de lopers op pad. 25km met ruim 700 hoogtemeters in het prachtige Gerendal. Zelfs voor de snelle mannen zal het een opgave zijn om zonder hoofdlamp te kunnen finishen, maar de meesten zullen echt een hoofdlamp mee moeten hebben om het pad te kunnen zien met de invallende duisternis. Dat maakt het extra gaaf en zeer zeker gezellig nadien in het Proeflokaal waar je in een warme setting een heerlijke burger (keuze voor vegetarisch is ook mogelijk) kunt eten en daarnaast ook nog 2 proefglazen Gulpener mag kiezen van de tap.

2019 1e editie

In 2019 kregen de deelnemers een bak regen en modder te verwerken, maar de sfeer was geweldig. Reden te meer om met een 2e editie te komen. Qua ruimte en sfeerbehoud hebben we besloten het te limiteren aan 150 deelnemers.

Zorg voor droge/warme kleding na afloop, want douchen is niet mogelijk. We zullen 2 ruimten inrichten voor dames en heren om om te kleden.

Inschrijven

Ga naar de pagina van de Gulpener Brouwlokaal Wintertrail om je in te schrijven. Prijs is €30 per deelnemer. Je loopt op basis van GPX je route, dus die zal een week voor het evenement worden toegestuurd. Let op, de route is niet gelijk aan die van 2019. Mede door de overstromingen van 2021 kunnen we niet overal passeren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.