Nieuw: De Limburgse 11-wijngaarden tocht
Nieuw: De Limburgse 11-wijngaarden tocht

Nieuw: De Limburgse 11-wijngaarden tocht

Friesland heeft het schaatsen, Limburg de wijn. Geen mooier bruggetje van de Friese 11-steden naar de Limburgse 11-wijngaarden tocht. Loop mee in wijnprovincie nummer 1 langs prachtige wijngaarden en sluit culinair af onder het genot van een heerlijk gerecht en een glas Limburgse wijn. Limburg Wine heeft de handen in elkaar geslagen met Erik Stevens van zijn gelijknamige cateringbedrijf. Vanaf het eeuwenoude, deels gerestaureerde, klooster Hoogcruts gaan jullie op een wijnreis door het heuvelland. Wanneer? Donderdag 26 mei – Hemelvaartsdag.

De route leidt jullie langs 11-wijngaarden (misschien stiekem wel 12) en laat zien wat een ontwikkeling de wijnbouw heeft doorgemaakt. Ondanks dat wijnvelden vaak een oase van rust uitstralen, zal je als loper blij zijn als je eindelijk bij die oase aankomt. Bij de 38km krijg je ruim 900 positieve hoogtemeters voor de kiezen. We willen de tocht verantwoord en sportief houden en laten daarom op slechts enkele plekken toe om wijn te proeven (12km-1 / 22km-2 / 38km-3).

Verdeeld over de 3 afstanden is er voor 200 deelnemers de kans om te deelnemen.

Nieuwsgiering, lees meer op de pagina De Limburgse 11-wijngaarden tocht en meld je aan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.