Wijnroute Holset – Vijlen
Wijnroute Holset – Vijlen

Wijnroute Holset – Vijlen

Bubbels en innovatie

De route die we beschrijven is er een langs 2 wijnhuizen die beiden duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. Ze hebben ook altijd veel verbondenheid gehad, maar ondertussen zijn het toch 2 wijnhuizen met een eigen identiteit. Wijngaard Sint-Martinus is naast duurzaam heel erg innovatief, Domein Holset is een echt bubbel bolwerk. Lees vooral verder over de route en hoe je meer te weten komt over beide wijnhuizen.

Beschrijving route

De route begint in het kleine gehucht Holset vlakbij de Vaalserberg en het drielandenpunt. We laten Domein Holset nu nog even links liggen en gaan op pad richting het Vijlenerbos. De eerste kilometer ga je al snel de hoogte in met als beloning mooie vergezichten. In feite loop je lang langs de bosrand richting de eerste top en leuk markant punt, Boscafe het Hijgend Hert. Je bereikt dit drukbezochte boscafe na 2,5km en wellicht een goed moment voor koffie en Limburgse vlaai. Energie voor de rest van de route.

Lees op de route pagina verder over deze route

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.